Ολοκλήρωση παραγγελίας

Ολοκλήρωση παραγγελίας – καλαθι Αγορών

Τι είναι το καλάθι αγορών;

Ολοκλήρωση παραγγελίας – καλαθι Αγορών Τι είναι το καλάθι αγορών;
Ορισμός: Ένα καλάθι αγορών στον ιστότοπο ενός διαδικτυακού λιανοπωλητή είναι ένα κομμάτι λογισμικού που διευκολύνει την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Αποδέχεται την πληρωμή του πελάτη και οργανώνει τη διανομή αυτών των πληροφοριών στον έμπορο, στον επεξεργαστή πληρωμών και σε άλλα μέρη.

Γιατί τα καροτσάκια αγορών είναι σημαντικά
Τα καροτσάκια γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ αγορών και αγορών, οπότε το να έχετε το καλύτερο λογισμικό καλαθιού αγορών είναι εξαιρετικά σημαντικό στον ιστότοπό σας.

Ολοκλήρωση παραγγελίας – καλαθι Αγορών Είναι πιθανό ότι εκείνοι που μόλις ξεκίνησαν στην αγορά μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά εκείνοι στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, πιθανότατα έχουν κάνει μια αγορά μέσω διαδικτύου κάποια στιγμή στη ζωή τους. Τούτου λεχθέντος, οι περισσότεροι καταναλωτές δεν συνειδητοποιούν πλήρως την ανάγκη και την ικανότητα που έχουν τα καλάθια αγορών (εκτός από το να οδηγούν έναν πελάτη στο ταμείο ). Ένα καλάθι έχει συνήθως τρεις κοινές πτυχές:

Ολοκλήρωση παραγγελίας – καλαθι Αγορών Αποθηκεύει πληροφορίες προϊόντων
Είναι μια πύλη για παραγγελίες, κατάλογο και διαχείριση πελατών
Αποδίδει δεδομένα προϊόντων, κατηγορίες και πληροφορίες ιστότοπου για προβολή χρήστη
Ένας άλλος τρόπος για να δούμε τα πράγματα είναι ο εξής: Το ηλεκτρονικό καλάθι αγορών είναι παρόμοιο με το απτό που χρησιμοποιούμε στο σούπερ μάρκετ, αλλά φοράει πολλά περισσότερα καπέλα. Είναι επίσης τα ράφια, το κτίριο, η πινακίδα εκκαθάρισης , η ταμειακή μηχανή και συχνά το μηχάνημα πιστωτικών καρτών που μεταφέρει πληροφορίες στην τράπεζα.

Τι επιλογές υπάρχουν;
Για όσους σκέφτονται σοβαρά τη διαδρομή πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου , είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο βασικοί τύποι καροτσιών:

Φιλοξενημένα καροτσάκια αγορών: Μια εταιρεία τρίτων “φιλοξενεί” τη λύση και είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τη συντήρηση και τις αναβαθμίσεις διακομιστών. Η ομορφιά μιας φιλοξενούμενης λύσης είναι ότι η φιλοξενία διατίθεται δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κοστίζει τίποτα για το τρίτο μέρος να διατηρήσει τον ιστότοπό σας λειτουργικό στο Διαδίκτυο. Το κύριο μειονέκτημα των φιλοξενούμενων λύσεων είναι ότι οι πελάτες θα κατευθυνθούν σε άλλο τομέα για επεξεργασία πληρωμών.
Αδειοδοτημένα καροτσάκια αγορών: Αυτός ο τύπος λύσης επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν τον δικό τους τύπο καλαθιού και να το προσαρμόσουν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στην αλλαγή δυνατοτήτων και λειτουργιών, καθώς και στην προσθήκη εργαλείων τρίτων, εάν χρειάζεται. Ωστόσο, το κόστος εκ των προτέρων είναι συχνά υψηλότερο και απαιτεί περισσότερη πρακτική εμπειρία για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την τεχνική υποστήριξη.
Οι φιλοξενούμενες λύσεις συνιστώνται συχνά για εκείνους που ξεκινούν το δικό τους εγχείρημα επειδή απαιτούν λιγότερη τεχνική εξειδίκευση. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων λιανικής δεν είναι έμπειροι στην πληροφορική, αλλά μια φιλοξενούμενη λύση μπορεί να απελευθερώσει χρόνο για να επικεντρωθεί σε άλλες πτυχές των λειτουργιών. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι λογισμικού καλαθιού αγορών στην αγορά σήμερα και οι εταιρείες πρέπει πρώτα να αξιολογήσουν τις ατομικές τους ανάγκες πριν λάβουν μια τελική απόφαση σχετικά με το ποια λύση είναι η καλύτερη για αυτές.

Give a Reply