Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022

Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022

Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022: Αν το 2021, αναζητείται    ένα κινητό τηλεφώνο προς αγορά, αυτό   σημαίνει ότι ψάχνετε κάτι που θα σας κρατήσει μερικά χρόνια. Οι κύκλοι αναβάθμισης των smartphone επιβραδύνονται για έναν λόγο: ακόμη και σε χαμηλότερες τιμές, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αγοράσετε μια αναξιόπιστη συσκευή. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε κάποιο τεράστιο ποσό για να αποκτήσετε μία πολύ καλή συσκευή, καθώς ένα σωρό δυνατά smartphones είναι διαθέσιμα για περίπου 800€. Στις μέρες μας είναι πιο δύσκολο από ποτέ να αποφασίσουμε από την πλέον μεγάλη ποικιλία των smartphone, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, η επιλογή μας για το καλύτερο τηλέφωνο to 2021 είναι το Apple iPhone 12.

Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022: Ευτυχώς, αν ψάχνετε για smartphone χωρίς συμβιβασμούς σε οποιαδήποτε τιμή, οι επιλογές πάνω από 1000 δολάρια (ευρω) είναι πολύ πιο σαφείς. Αν είστε φαν του Android, το Samsung Galaxy S21 Ultra είναι το καλύτερο στην αγορά. Εάν όμως θέλετε να αποκτήσετε το καλύτερο smartphone σκεπτόμενοι ένα πιο χαμηλό προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να βρείτε κάτι πολύ καλό για λιγότερο από 500€ ή ακόμα και κάτω από 400€. Για αυτές τις προτάσεις, μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα οικονομικά smartphone.

Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022: Ένα αξιόπιστο smartphone θα σας διαρκέσει για αρκετά χρόνια, θα έχει μια δυναμική κάμερα, μια καθαρή οθόνη, μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και θα είναι αρκετά γρήγορο ώστε να κάνει την οποιαδήποτε εργασία, σερφάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παίζει τα παιχνίδια που θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλα αυτά τα πράγματα είναι ευκολότερα από ποτέ να βρείτε σε ένα τηλέφωνο – οπότε η επιλογή του καλύτερου είναι συχνά θέμα προϋπολογισμού και προτιμήσεων.

1.Apple iPhone 12

apple-iphone-τα καλύτερα-κινητα-smartphone-2021-2022
apple-iphone-τα καλύτερα-κινητα-smartphone-2021-2022

Η Apple κυκλοφόρησε τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές του iPhone 12, περισσότερες από κάθε προηγούμενο μοντέλο τους. Παρά όλες αυτές τις επιλογές, το παραδοσιακό, κανονικό μοντέλο εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή. Το κανονικό iPhone 12, το οποίο ξεκινά από περίπου 830€ για το μοντέλο 64 GB, είναι το καλύτερο smartphone για το μέσο άτομο.

 

Το 12 έχει τον ίδιο σχεδιασμό, τον ίδιο επεξεργαστή, την ίδια ασύρματη φόρτιση, το ίδιο σύστημα αναγνώρισης προσώπου, την ίδια υποστήριξη 5G, την ίδια μπροστινή κάμερα και τις ίδιες κύριες και ευρυγώνιες πίσω κάμερες με τον ακριβότερο 12 Pro, αλλά για εκατοντάδες δολάρια λιγότερο. Πάνω από όλα, διατίθεται σε πέντε χρώματα, ένα ακόμη από αυτό που μπορείτε να επιλέξετε στα μοντέλα Pro.

 

Σε σύγκριση με το iPhone 12 mini, το iPhone 12 έχει αισθητή πιο ευρύχωρη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία – δύο πράγματα που είναι σημαντικά για πολλούς ανθρώπους. Στις 6,1 ίντσες, είναι αρκετά μεγάλο για να παρακολουθείτε βίντεο καθώς και για ανάγνωση κειμένου, είναι άνετη και ελκυστική αλλά όχι τόσο μεγάλη που να καθιστά δύσκολο τη χρήση με το ένα χέρι ή να χωρέσει στην τσέπη σας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης πολύ καλή. Μπορείτε να περιμένετε αξιόπιστα αυτό το τηλέφωνο να διαρκέσει όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να φορτιστεί πριν από το κρεβάτι.

 

Το 12 εγκαταλείπει την κάμερα τηλεφακού που είναι διαθέσιμη στα 12 Pro και 12 Pro Max, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα λείψει στα περισσότερα άτομα. Το σύστημα κάμερας του iPhone 12 είναι το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε στην κατηγορία του ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης Dolby Vision HDR για φωτεινότερα και πιο δυναμικά βίντεο.

 

Δεδομένου ότι το 12 διαθέτει τον πιο εξελιγμένο επεξεργαστή της Apple, τον A14 Bionic, έχει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και ρευστές κινούμενες εικόνες. Επιπλέον το iPhone 12 έχει έναν πιο κομψό, πιο μοντέρνο σχεδιασμό από το προηγούμενο iPhone 11 ή το iPhone XR.

 

Το βασικό iPhone 12 διαθέτει 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά όπως συνηθίζει η Apple δεν δέχεται πρόσθετες μονάδες μνήμης, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να αγοράσετε το μοντέλο 128 GB με μόνο 50€ επιπλέον.

 

Συνολικά, το iPhone 12 είναι μια εύκολη επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους: προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική κάμερας, ενώ παρέχει αξιόπιστη μπαταρία με λιγότερα χρήματα από αντίστοιχες επιλογές στην αγορά.

 

  1. Samsung Galaxy S21 Ultra

 

Εάν το μέγεθος ή τιμή δεν σας απασχολεί, το καλύτερο τηλέφωνο με λογισμικό Android που μπορείτε να αγοράσετε για το 2021 είναι το Samsung Galaxy S21 Ultra. Με μια μεγάλη οθόνη 6,8 ιντσών και μια από τις καλύτερες κάμερες που μπορείτε να αποκτήσετε σε τηλέφωνο Android, είναι η επιλογή χωρίς συμβιβασμούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κάμερές του μπορούν να ξεπεράσουν και εκείνες του iPhone 12 Pro Max.

Samsung-Galaxy-S21-Ultra-3-τα καλυτερα-κινητά -2021-2022-κριτικές
Samsung-Galaxy-S21-Ultra-3-τα καλυτερα-κινητά -2021-2022-κριτικές

 

Το Galaxy S21 Ultra έρχεται με τις πιο πρόσφατες και καλύτερες προδιαγραφές που μπορείτε να πάρετε σε Android. Διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, ο οποίος είναι ο γρηγορότερος της αγοράς. Διαθέτει υποστήριξη για γραφίδες S Pen εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε στυλό με το τηλέφωνό σας, αν και πωλείται ξεχωριστά. Η οθόνη έχει μεγάλο ρυθμό ανανέωσης, γεγονός που καθιστά την χρήση του πολύ πιο ομαλή. Έχει επίσης μια τεράστια μπαταρία που θα κάλλιστα μπορεί να διαρκέσει δύο ημέρες χωρίς φόρτιση.

 

Η Samsung αναβάθμισε τη σχεδίαση του S21 Ultra, καμπυλώνοντας την πλάτη της κάμερας στο πίσω μέρος. Είναι με διαφορά η πιο όμορφη συσκευή που μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη στιγμή.

 

Το S21 Ultra φιλοξενεί τέσσερις κάμερες: μία κανονική ευρείας γωνίας με έναν αισθητήρα 108 megapixel, έναν υπεριώδη φακό και δύο διαφορετικούς τηλεφωτογραφικός φακούς.

Αυτό το καθιστά ένα απίστευτα ευέλικτο σύστημα κάμερας που διαθέτει επίσης πολλαπλές προηγμένες λειτουργίες βίντεο όπως λειτουργίες Pro και βίντεο 8K.

 

Ξεκινώντας από 1.199,9€, το Galaxy S21 Ultra είναι ένα πολύ ακριβό τηλέφωνο. Ευτυχώς, τα τηλέφωνα Samsung έχουν έκπτωση σχετικά συχνά. Εάν ψάχνετε την αγορά για ένα, αξίζει να αναζητήσετε μια έκπτωση πριν το αγοράσετε.

 

  1. Samsung Galaxy S21 / S21 Plus

 

Αν και τα Samsung Galaxy S21 και S21 Plus δεν πλησιάζουν τα μεγάλα νούμερα που πετυχαίνει το S21 Ultra, εξακολουθούν να είναι οι επιλογές μας τώρα για τα καλύτερα τηλέφωνα Android για κάτω από 1000€. Το κανονικό Galaxy S21 με οθόνη 6,2 ιντσών ξεκινά από 800€, ενώ η έκδοση Plus με οθόνη 6,7 ιντσών ξεκινά από 1.000€.

 

Τα Galaxy S21 και S21 Plus είναι σχεδόν πανομοιότυπα τηλέφωνα με τρεις διαφορές: μέγεθος οθόνης, μέγεθος μπαταρίας και υλικά. Ελέγξαμε το κανονικό Galaxy S21 και διαπιστώσαμε ότι είναι ένα πολύ ικανό τηλέφωνο, παρόλο που θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πως είναι μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το Galaxy S20 του περασμένου έτους.

 

Ωστόσο, η Samsung ανανέωσε το πιο σημαντικό μέρος: ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος Snapdragon 888 με το Ultra. Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy S21 είναι εξαιρετικά γρήγορο και πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από δύο χρόνια πριν αρχίσει να επιβραδύνεται αισθητά.

 

Πιθανότατα θα υπάρχουν σύντομα περισσότερα δυνατά τηλέφωνα Android – ειδικά από την OnePlus – αλλά τώρα, το τηλέφωνο Android που παρέχει την καλύτερη ισορροπία δυνατοτήτων και τιμής είναι το S21!

 

  1. Apple iPhone 12 mini

 

Θα εκτιμήσετε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του iPhone 12 mini εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα τηλέφωνο που είναι εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι ή να τοποθετείται εύκολα σε μια μικρή τσέπη. Το iPhone 12 mini είναι το μόνο μικρό τηλέφωνο στην αγορά με κορυφαίες λειτουργίες και προδιαγραφές καθώς δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με την απόδοση, την ποιότητα κατασκευής ή τις δυνατότητες της κάμεράς του.

 

Αν και είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος από τα άλλα iPhone που κυκλοφόρησαν φέτος, η οθόνη 5,4 ιντσών του μίνι εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγάλη για ανταλλαγή μηνυμάτων, email, περιήγηση στον διαδίκτυο, χρήση εφαρμογών, βίντεο και παιχνιδιών και αν προέρχεστε από ένα iPhone 6/7/8, θα σας φανεί αρκετά μεγάλο. Είναι επίσης αρκετά μικρό ώστε οι περισσότεροι ενήλικες, ακόμη και αυτοί με μικρά χέρια, να μπορούν να φτάσουν άνετα σε όλη την οθόνη με τον αντίχειρά τους. Δεν θα χρειαστείτε ένα PopSocket σε αυτό.

 

Διαφορετικά, το mini είναι το ίδιο τηλέφωνο με το iPhone 12: έχει τον ίδιο σχεδιασμό, επεξεργαστή, κάμερες, υποστήριξη 5G και ποιότητα κατασκευής με το μεγαλύτερο μοντέλο. Είναι απλώς μικρότερο και έχει μικρότερη τιμή, περίπου 100€ λιγότερο.

 

  1. Apple iPhone 12 Pro Max

 

Το iPhone 12 Pro Max διαθέτει το καλύτερο σύστημα κάμερας που μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν τη στιγμή σε smartphone. Οι τρεις πίσω κάμερες, ευρυγώνια, υπεριώδη και ο τηλεφωτογραφικός φακός – συνδυάζονται με την επεξεργασία εικόνων της Apple για την παραγωγή εκπληκτικών εικόνων, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Εάν η ποιότητα της κάμερας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το τηλέφωνό σας, το 12 Pro Max είναι το κινητό που πρέπει να ξοδεψετε τα χρήματά σας.

 

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ του 12 Pro Max και των άλλων μοντέλων iPhone 12 βρίσκεται στον κύριο αισθητήρα κάμερας. Το 12 Pro Max διαθέτει έναν φυσικά μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας που του επιτρέπει να συλλέγει περισσότερο φως και να παράγει εικόνες καλύτερης ποιότητας όταν βρίσκεται σε σκοτεινές ή δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, το 12 Pro Max έχει ένα βελτιωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που βοηθά στη διατήρηση των εικόνων σας ευκρινείς καθώς μειώνονται τα επίπεδα φωτός.

 

Αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα της κάμερας, το 12 Pro Max δεν είναι το καλύτερο iPhone για εσάς. Είναι τεράστιο και οι τετράγωνες πλευρές δίνουν την αίσθηση πως είναι ακόμη μεγαλύτερο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι πιο ικανοποιημένοι με το μικρότερο αλλά ακόμα μεγάλο iPhone 12.

Γενικές Πληροφορίες

Smartphones

To smartphone είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται περισσότερο για εμπορικούς σκοπούς και για να γίνει διάκριση από τα συμβατικά κινητά τηλέφωνα. Σε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, τα smartphones έχουν ξεπεράσει σε χρήση, αυτήν των βασικών συμβατικών τηλεφώνων την τελευταία δεκαετία. Περισσότερες Πληροφορίες

Συμβατικά τηλέφωνα

Το συμβατικό τηλέφωνο, είναι ένας όρος που εφαρμόζεται σε ορισμένα κινητά τηλέφωνα χαμηλής ποιότητας ή με περιορισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα smartphones. Τα συμβατικά τηλέφωνα κυριάρχησαν στην αγορά των κινητών τηλεφώνων από την ίδρυσή τους μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Περισσότερες Πληροφορίες

Give a Reply

Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022 - Photovoltaic-Energy-Greece,

Τα καλύτερα κινητά smartphone 2021-2022 - Photovoltaic-Energy-Greece