Ο μετατροπέας (inverter) μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης αποτελεί ένα από τα πλέον βασικά τμήματα της, καθώς από αυτόν εξαρτάται η λειτουργία και η καλή απόδοση του συστήματος που διαθέτουμε. Στο πρακτικό κομμάτι, οι inverters αποτελούν ένα από τα κυριότερα τμήματα της κάθε εγκατάστασης, γι’ αυτό και πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία κατά την επιλογή του προϊόντος, καθώς έτσι διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό η απρόσκοπτη λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος. 

Ποιος είναι ο καταλληλος ινβερτερ για φωτοβολταικα 24 V σε 220

Πολλοί υποψήφιοι αγοραστές απογοητεύονται στη μέση της αναζήτησης για τους ινβέρτερς 24 v σε 220. Αν είστε μπερδεμένοι,, απογοητευμένοι ή απλά ατελέσφοροι, ίσως βρείτε εξαιρετικές πληροφορίες για inverter καθαρού ημιτόνου για φωτοβολταικά. Ποιος καταλληλος ινβερτερ για φωτοβολταικα. Πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην επιλογή ενός inverter καθαρού μετατροπέα ημιτονοειδούς κύματος που ψάχνετε.

Ποιος λοιπόν είναι ο καταλληλος ινβερτερ για φωτοβολταικα στο σπίτι; Πληροφοριες

Ο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ (INVERTER) ΜΙΑΣ Φ/Β ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.

Πρακτικά, οι inverters αποτελούν ένα από τα κυριότερα τμήματα της κάθε εγκατάστασης, γι’ αυτό και πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία κατά την επιλογή προϊόντος, καθώς έτσι διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό η απρόσκοπτη λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος. 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο INVERTER;

Ο inverter (μετατροπέας) είναι μια συσκευή με ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές διατάξεις, η οποία μετατρέπει το παραγόμενο από τη φωτοβολταϊκή γεννήτρια συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο, συμβατό με το δίκτυο του ηλεκτρισμού. Πρακτικά, ο μετατροπέας του κάθε φωτοβολταϊκού συστήματος, είναι ο «εγκέφαλος» της εγκατάστασης, αφού μπορεί να «εκμεταλλεύεται» το ρεύμα που παράγεται από τα panels, είτε πρόκειται για αυτόνομο είτε για διασυνδεδεμένο σύστημα. Επιπρόσθετα, ο inverter είναι «υπεύθυνος» για την επιτήρηση όλου του συστήματος. Αν για παράδειγμα εντοπιστεί κάποια βλάβη στο δημόσιο δίκτυο, στη Φ/Β γεννήτρια ή στην καλωδίωση, θα «ενημερώσει» και θα «πράξει» αναλόγως. 

Μετατροπείς – Inverter / ινβερτερ για φωτοβολταϊκά. Πως να διαλέξετε τον κατάλληλο inverter

Κατανοήστε πρώτα την απαίτησή σας για ενέργεια
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε
ένα μετατροπέα Inverter / ινβερτερ για φωτοβολταϊκά είναι οι
“απαίτησεις σας”. Με απλά λόγια – τι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές (όπως οι
ανεμιστήρες, τα φώτα σωλήνων, η τηλεόραση, η CFL κ.λπ.) θέλετε να τρέξετε τη
στιγμή της διακοπής ρεύματος. Η απαίτηση ισχύος είναι η προσθήκη της ισχύος που
καταναλώνεται από διάφορους ηλεκτρικούς εξοπλισμούς.

Βλέπετε 1–12 απο 598 αποτέλεσματα

Fronius inverters (54)

Inverter Δικτύου (266)

SMA Ινβέρτερ δικτύου-new (29)

Διαμορφωμένου ημιτόνου (20)

Καθαρού ημιτόνου (296)

Παρελκόμενα Inverter (14)

Υβριδικοί inverters με φορτιστή (21)

ABB inverters (23)

Kaco inverters (20)

Solaredge inverters (19)

Sungrow inverters (15)

Modified PS 600

29.00  + ΦΠΑ
600VA 12v ή 24V τροποποιημένου ημιτόνου INVERTER Μετατροπέας συνεχούς τάσης 12VD.C σε εναλλασσόμενη τάση 230VA.C, προστασία από χαμηλή τάση εισόδου, προστασία από υπέρταση & υπερθέρμανση. Φωτεινή και ηχητική ένδειξη χαμηλής τάσης εισόδου (low bat) Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Solaredge SE POWER OPTIMIZER P401-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά

41.51  + ΦΠΑ
Solaredge SE POWER OPTIMIZER P401-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος βελτιστοποιητής ισχύος για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

Solaredge SE POWER OPTIMIZER P650-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά

42.31  + ΦΠΑ
Solaredge SE POWER OPTIMIZER P650-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος βελτιστοποιητής ισχύος για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

Xantrex Xpower 150

43.00  + ΦΠΑ

Μετατροπέας 150 VA 12V 12V διαμορφωμένου ημιτόνου

Φορητό εναλλασσόμενου ρεύματος από την μπαταρία του αυτοκινήτου σας

Ιδανικό για την τροφοδοσία αναψυχής, του κινητού εξοπλισμού γραφείου και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, Inverters XPower μετατροπή 12 βολτ DC μπαταρία στο όχημά σας σε 230 βολτ εναλλασσόμενου ρεύματος.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Solaredge SE POWER OPTIMIZER P600-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά

48.70  + ΦΠΑ
Solaredge SE POWER OPTIMIZER P600-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος βελτιστοποιητής ισχύος για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

Solaredge SE POWER OPTIMIZER P404-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά

50.29  + ΦΠΑ
Solaredge SE POWER OPTIMIZER P404-P5 βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος βελτιστοποιητής ισχύος για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

Solaredge SE POWER OPTIMIZER P800P βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά

53.49  + ΦΠΑ
Solaredge SE POWER OPTIMIZER P800P βελτιστοποιητής για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος βελτιστοποιητής ισχύος για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.