ηλιακά πάνελ, φωτοβολταϊκά, τιμές, νέα τεχνολογία

Η Meyer Burger αναμένει υψηλότερες τιμές στα ηλιακά πάνελ

Η Meyer Burger αναμένει υψηλότερες τιμές στα ηλιακά πάνελ

ηλιακά πάνελ, φωτοβολταϊκά, τιμές, νέα τεχνολογία

ηλιακά πάνελ, φωτοβολταϊκά, τιμές, νέα τεχνολογία

Ο ελβετικός κατασκευαστής πάνελ Meyer Burger ήθελε να αυξήσει την ετήσια δυναμικότητα των γραμμών παραγωγής του φέτος, αλλά η άνοδος έχει καθυστερήσει λόγω της συμφόρησης στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.

Η Meyer Burger προσάρμοσε τα σχέδια παραγωγής της για το τρέχον και το επόμενο έτος. Αναλαμβάνει τώρα όγκο παραγωγής μεταξύ 320 MW και 370 MW για τις ετεροσυνδετικές ηλιακές μονάδες της. Αρχικά είχε ως στόχο την παραγωγή 500 MW μονάδων υψηλής απόδοσης στο εργοστάσιό της στο Φράιμπεργκ της Γερμανίας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022, 108 MW ηλιακών πάνελ βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής. Πάνελ μεταξύ 210 MW και 260 MW αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η Meyer Burger ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα την περαιτέρω επέκταση της παραγωγής ηλιακών κυψελών και μονάδων στη Γερμανία σε 1,4 GW ετήσιου όγκου παραγωγής. Είπε αυτή την εβδομάδα ότι η άνοδος της πρώτης γραμμής με ετήσια ονομαστική ισχύ 400 MW είχε ολοκληρωθεί τεχνικά. Η άνοδος των υπόλοιπων γραμμών αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι μια παραγωγική ικανότητα από 1,0 GW έως 1,2 GW θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για το επόμενο έτος, σύμφωνα με τις προσδοκίες της Meyer Burger. Αρχικά αναμενόταν να είναι 1,35 GW.

Είπε ότι η μονάδα παραγωγής έχει επί του παρόντος χαμηλότερη από την αναμενόμενη απόδοση, σε σύγκριση με την ονομαστική ικανότητα. Η καθυστερημένη εκκίνηση υποδηλώνει συνεχιζόμενα σημεία συμφόρησης στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού.

Επιπλέον, η απόδοση της τρέχουσας παραγωγής έχει επηρεαστεί από προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας για την ενοποίηση άλλης γραμμής παραγωγής. Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για τις τρεις παραλλαγές της μονάδας, απαιτούνται επί του παρόντος συχνές αλλαγές προϊόντων. Αυτό έχει επίσης αρνητική επίδραση στον συνολικό όγκο παραγωγής, αλλά η Meyer Burger είπε ότι θέλει να ελαχιστοποιήσει αυτόν τον αντίκτυπο στο μέλλον.

Η ζήτηση στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ για δομοστοιχεία ετεροσύνδεσης είναι ακόμα πολύ ισχυρή, ανέφερε. Παρά τις υψηλότερες μέσες τιμές πώλησης, έχει μεταβιβάσει υψηλότερο κόστος προμήθειας υλικών στους πελάτες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η κατανομή των ποσοστώσεων για πελάτες για το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Αυτό είναι απαραίτητο λόγω του περιορισμένου όγκου παραγωγής.

Η Meyer Burger θα συνεχίσει αρχικά να επικεντρώνεται στο αναπτυσσόμενο κομμάτι των κατοικιών. Αρχικά, ο κατασκευαστής ήθελε να πουλήσει έως και το 30% του όγκου παραγωγής του το επόμενο έτος. Ωστόσο, το 2023, σχεδόν όλος ο αναμενόμενος όγκος πωλήσεων θα πάει στην αγορά των στεγών, είπε η εταιρεία.

Solar-plus-storage για φωτισμό LED σε επαγγελματικά κτίρια
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ χρηματοδοτεί φωτοβολταϊκά παράθυρα «quantum dot»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

αγορα 2024, ηλιακά πάνελ, φωτοβολταϊκά, τιμές, νέα τεχνολογία, εκπτώσεις,

αγορα 2024, ηλιακά πάνελ, φωτοβολταϊκά, τιμές, νέα τεχνολογία, εκπτώσεις,

αγορα 2024, Ο κατασκευαστής Meyer Burger δεν αύξησε την ετήσια παραγωγή σε ηλιακά πάνελ, λόγω της συμφόρησης στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. προσφορά,

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories