Φωτοβολταικά BP Solar Η BP Solar, τμήμα της BP (British Petroleum), είναι κορυφαίος παίκτης στον τομέα των φωτοβολταϊκών, συμβάλλοντας στην παγκόσμια στροφή προς βιώσιμες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Με δέσμευση στην καινοτομία και την περιβαλλοντική ευθύνη, η BP Solar έχει καθιερωθεί ως βασικός παράγοντας στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των φωτοβολταϊκών λύσεων της BP Solar είναι η τεχνολογία αιχμής τους. Η εταιρεία αξιοποιεί προηγμένα υλικά και τεχνικές μηχανικής για τη δημιουργία ηλιακών συλλεκτών υψηλής απόδοσης που μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια με αξιοσημείωτη ακρίβεια. Αυτή η εστίαση στην τεχνολογική αριστεία διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν προϊόντα κορυφαίας βαθμίδας που προσφέρουν βέλτιστη απόδοση, καθιστώντας την BP Solar μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν λύσεις βιώσιμης ενέργειας.

Πέρα από την τεχνολογική ικανότητα, η BP Solar δίνει μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα σε όλες τις δραστηριότητές της. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, από τη διαδικασία κατασκευής έως την απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής των προϊόντων της. Αυτή η δέσμευση ευθυγραμμίζεται με την ευρύτερη παγκόσμια ώθηση για πιο πράσινες εναλλακτικές λύσεις ενέργειας, καθιστώντας την BP Solar έναν εκλεκτό συνεργάτη για καταναλωτές και επιχειρήσεις που συνειδητοποιούν το περιβάλλον.

Επιπλέον, η BP Solar συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες έρευνας και ανάπτυξης που στοχεύουν στην υπέρβαση των ορίων της ηλιακής τεχνολογίας. Επενδύοντας στην καινοτομία, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την αποδοτικότητα και την οικονομική προσιτότητα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμβάλλοντας στην ευρεία υιοθέτηση της ηλιακής ενέργειας ως βιώσιμης πηγής ενέργειας.

Οι πελάτες που επιλέγουν την BP Solar όχι μόνο επωφελούνται από την τεχνολογία αιχμής και τη δέσμευση για βιωσιμότητα, αλλά αποκτούν επίσης πρόσβαση σε μια πληθώρα τεχνογνωσίας. Η ομάδα ειδικών της εταιρείας παρέχει υποστήριξη από άκρο σε άκρο, από το σχεδιασμό του συστήματος έως την εγκατάσταση και τη συντήρηση, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και αξιόπιστη ηλιακή εμπειρία.

Φωτοβολταικά BP Solar Συμπερασματικά, η BP Solar είναι ένας φάρος καινοτομίας και βιωσιμότητας στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Με έμφαση στην τεχνολογία αιχμής, την περιβαλλοντική ευθύνη και την υποστήριξη πελατών, η BP Solar βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οδήγησης της παγκόσμιας μετάβασης σε λύσεις καθαρής και ανανεώσιμης ενέργειας. Η επιλογή της BP Solar σημαίνει ότι αγκαλιάζεις ένα πιο φωτεινό και πιο βιώσιμο μέλλον που τροφοδοτείται από τον ήλιο.

4 results

  • Ταξινόμηση κατά
    ...
  • -18%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    BP Solar 3160 S 67.00 
    55.00  Χωρίς ΦΠΑ
    68.20  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πάνελ 160Wp Πολυκρυσταλλικού πυριτίου με αλουμινένιο πλαίσιο 
    Τάση Συστήµατος: 24V  

    τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -14%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    BP Solar 380 S 79.00 
    68.00  Χωρίς ΦΠΑ
    84.32  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πάνελ Γερμανίας 80Wp Πολυκρυσταλλικού πυριτίου με αλουμινένιο πλαίσιο 
    Τάση Συστήµατος: 12V  

    τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -14%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    BP Solar 4160 N/NA 99.00 
    85.00  Χωρίς ΦΠΑ
    105.40  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πάνελ  160Wp Μονοκρυσταλλικού πυριτίου με αλουμινένιο πλαίσιο 
    Βάρος: 15,40kg
    Ισχύς:  160Wp

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -65%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    BP Solar 3165 S 1,033.00 
    363.00  Χωρίς ΦΠΑ
    450.12  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πάνελ Γερμανίας 165Wp Πολυκρυσταλλικού πυριτίου με αλουμινένιο πλαίσιο 
    Τάση Συστήµατος: 24V  
    ∆ιαστάσεις: 1593x790x50 mm 
    Βάρος: 15,40kg
    Tιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

αγορα 2024, BP Solar 3165 S photovoltaic, panels, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, , εκπτώσεις,

αγορα 2024, BP Solar 3165 S photovoltaic, panels, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, , εκπτώσεις,

αγορα 2024, Φωτοβολταϊκά πλαίσια BP Solar 3165 S μονοκρυσταλλικού πυριτίου με αλουμινένιο πλαίσιο Γερμανικής κατασκευής, κόστος, προσφορές προσφορά,

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories