ULTIMATRON LifePO4

Οι μπαταρίες λιθίου Ultimatron είναι σίγουρα η καλύτερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου επειδή έχουν σταθερή τροφοδοσία τάσης ακόμη και κάτω από μεγάλο φορτίο. Εκτός από το εξαιρετικά υψηλό πλεονέκτημα βάρους του, προσφέρει επίσης ένα τεράστιο απόθεμα ενέργειας. Το ενσωματωμένο BMS (Battery Management System) το καθιστά κατάλληλο για όλες τις μπαταρίες Ultimatron LiFePO4 για εφαρμογές 12V DC. Η πρόσθετη χωρητικότητα των μπαταριών Ultimatron LiFePO4 είναι εύκολα προσβάσιμη. Η μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4) είναι ο ασφαλέστερος τύπος συμβατικής μπαταρίας λιθίου. Η ονομαστική τάση της μπαταρίας LiFePO4 είναι 3,2V αλλά η μπαταρία μολύβδου είναι 2V. Επομένως, μια μπαταρία LiFePO4 12,8 V αποτελείται από τέσσερις μπαταρίες συνδεδεμένες σε σειρά.Οι μπαταρίες Ultimatron LiFePo4 μπορούν να αποθηκεύσουν άμεσα περισσότερο από το 96% της παρεχόμενης ενέργειας.

Το ULTIMATRON LifePO4 αντιπροσωπεύει την τεχνολογία αιχμής της μπαταρίας φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4), παρέχοντας απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία. Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την αποθήκευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα, το ULTIMATRON LifePO4 θέτει νέα πρότυπα σε ενεργειακή πυκνότητα, μακροζωία και ασφάλεια.

Με την προηγμένη χημεία του, το ULTIMATRON LifePO4 μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής, ξεπερνώντας σημαντικά τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Αυτή η μακροζωία μεταφράζεται σε μειωμένο κόστος συντήρησης και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας και το ULTIMATRON LifePO4 ενσωματώνει πολλαπλά επίπεδα προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των διασφαλίσεων υπερφόρτισης, υπερβολικής εκφόρτισης και βραχυκυκλώματος. Αυτό εξασφαλίζει την ηρεμία των χρηστών, είτε σε οικιακές ηλιακές εγκαταστάσεις είτε σε απαιτητικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η υψηλή ενεργειακή πυκνότητα του ULTIMATRON LifePO4 σημαίνει περισσότερη ισχύ σε συμπαγή μορφή, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εφαρμογές όπου ο χώρος είναι υψηλός. Οι δυνατότητες ταχείας φόρτισης και εκφόρτισής του ενισχύουν περαιτέρω την ευελιξία του, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου, γρήγορου τρόπου ζωής.

Επενδύστε στο μέλλον με το ULTIMATRON LifePO4 – μια κινητήρια δύναμη της ενεργειακής καινοτομίας που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε την ενέργεια.

Χάρη στην ενσωματωμένη και πρακτική διεπαφή Bluetooth, η κατάσταση της μπαταρίας μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας (Android ή Apple iOS). Έχετε όλα τα σημαντικά δεδομένα της μπαταρίας σας στα χέρια σας χωρίς άλλες ενσύρματες οθόνες μπαταρίας.
Οι μπαταρίες AGM με επίπεδη πλάκα σφραγισμένες της σειράς JM έχουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση. Η υψηλή ενεργειακή πυκνότητα τα καθιστά ιδανικά για τη δημιουργία κυκλικών συστημάτων αποθήκευσης ηλιακής και αιολικής ενέργειας. Εξαιρετική αντοχή σε θερμοκρασίες (χαμηλές και υψηλές) και σε υψηλά ρεύματα φόρτισης και εκφόρτισης.

[pdf-embedder url=”https://www.eco2day.gr/eshop/wp-content/uploads/2023/11/Ultimatron-Products-Dealer-Price-List-EN-lista-no-price.pdf” title=”Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery Greece”]

9 results

  • Ταξινόμηση κατά
    ...
αγορα 2024, ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron, εκπτώσεις,

αγορα 2024, ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron, εκπτώσεις,

αγορα 2024, Μπαταρία Λιθίου ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8v 300Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση προσφορά,

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories