ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ :

Τα ηλιακά πάνελ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να προστατέψετε το περιβάλλον. Μπορούν να τοποθετηθούν στο σπίτι σας για να παράγουν ενέργεια μέσω του ήλιου. Αυτός είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να αποταμιεύσετε χρήματα. Έτσι λοιπόν τα ηλιακά πάνελ είναι μια καλή επένδυση διότι εξοικονομούν ενέργεια μακροπρόθεσμα και δεν επηρεάζουν το περιβάλλον. Μπορεί να ξοδέψει χρήματα προκαταβολικά, αλλά θα δεις μια επιστροφή σε αυτά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, τιμές, προσφορές, κόστος, αγορά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, τιμές, προσφορές, κόστος, αγορά

Τι κάνουν οι ηλιακές μονάδες και πώς μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα :

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας είναι να μετατρέψετε σε ηλιακή ενέργεια. Οι ηλιακές εγκαταστάσεις δεν μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στο ποσό που πληρώνετε για την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι είναι οι βοηθητικές συσκευές και πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Με λίγα λόγια οι ηλιακές μονάδες μετατρέπουν τις ακτίνες του ήλιου σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή η ηλεκτρική ενέργεια στη συνέχεια αποθηκεύεται σε μια μονάδα αποθήκευσης ενέργειας και χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του σπιτιού σας. Οι ηλιακές μονάδες αποτελούνται από ένα ημιαγωγικό υλικό, όπως το πυρίτιο και τα στοιχεία των σπανίων γαιών. Τα ηλεκτρόνια σε τα στρώματα δεν κινούνται, επομένως θα κινούνται μόνο όταν ένα φωτόνιο τα χτυπάει από τον ήλιο. Ένα φωτόνιο μπορεί να χτυπήσει το στρώμα τύπου p μόνο εάν έχει αρκετή ενέργεια για να εκτοξεύσει ένα ηλεκτρόνιο από αυτό. Το στρώμα τύπου δεν έχει ηλεκτρόνια, επομένως θα χρησιμοποιήσει άλλο φωτόνιο το χτυπήσει.Όταν το φωτόνιο έχει αρκετή ενέργεια για να βγάλει ένα ηλεκτρόνιο από το στρώμα τύπου p, η τάση του ηλιακού στοιχείου πολύ σημαντικά.

Αυτόνομα Φωτοβολταικά Συστήματα 

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό μπορεί να τροφοδοτήσει ένα κτίριο με ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς να είναι σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ΔΕΗ. Πολλοί χρήστες επιλέγουν τα αυτόνομα φωτοβολταικά για μεγαλύτερη αυτονομία σε περίπτωση χωρίς ρεύμα. Συνήθως τα επιλέγουν προϊόντα με ευαίσθητα προϊόντα όπως τα κρεοπωλεία, τα καταστήματα με παγωτά, και τα ψυγεία. Σε περιοχή με συχνές διακοπές ρεύματος η χρήση τους είναι περιορισμένη καθώς σε αντίθεση περίπτωση η απώλεια του εμπορεύματος μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος.

Οφέλη ενός συστήματος ηλιακών πάνελ

Ένα σύστημα ηλιακών πάνελ είναι μια μεγάλη επένδυση γιατί μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Αυτά τα συστήματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το πλέγμα, γεγονός που θα μειώσει επίσης τον κίνδυνο να χτυπήσετε από μπλακ άουτ. Θα βοηθήσετε επίσης το περιβάλλον χρησιμοποιώντας καθαρή ενέργεια. Τα συστήματα ηλιακών πάνελ είναι πολύ εύκολο να συντηρηθούν και είναι σχετικά προσιτά στην εγκατάσταση, επομένως αποτελούν εξαιρετική επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να ζήσουν πιο βιώσιμα.

Συμπερασματικά.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά είναι μια ιδανική επιλογή για κτίρια που δεν έχουν ρεύμα ή θέλουν να αποφύγουν πιθανές διακοπές ρεύματος. Τα αυτόνομα συστήματα έχουν σαν κύριο στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων γι’ αυτό και προτείνεται η αυτοπαραγωγή με φωτοβολταϊκά (net metering). Σε κάθε περίπτωση ένας έμπειρος μηχανικός φωτοβολταϊκών θα επιλέξει τον χρήστη ώστε να κάνει τη σωστή επιλογή. Εάν δεν έχετε χώρο, μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε ηλιακούς συλλέκτες με ένα σύστημα ανεμόμυλων για να δημιουργήσετε ανανεώσιμη ενέργεια. Ωστόσο, η εγκατάσταση ενός συστήματος ηλιακών συστημάτων δεν είναι φθηνή και μπορεί να γίνει χρόνια για να αξίζει την επένδυση.Για να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία και να εξοικονομήσετε χρήματα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα ενεργειακά αποδοτικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για ένα αέριο.

Εδώ θα βρείτε όλες τις προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταικά συστήματα.