ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH :

Όταν ψάχνετε για ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα εκτός δικτύου, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει. Το θετικό στα αυτόνομα φωτοβολτα είναι ότι δεν θα βασίζεστε στο δίκτυο για τροφοδοσία, οπότε αν υπάρξει διακοπή ρεύματος, θα εξακολουθείτε να έχετε ρεύμα. Θα έχετε επίσης περισσότερο έλεγχο της χρήσης ενέργειας και του κόστους σας. Από την άλλη πλευρά, τα αυτόνομα φωτοβολταικά συστήματα μπορεί να είναι πιο ακριβά στη ρύθμιση και τη συντήρηση και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την αποθήκευση της μπαταρίας. Εάν μια μπαταρία αποτύχει, μπορεί να είναι δύσκολη η αντικατάστασή της.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
Τι είναι τα αυτόνομα Φ/Β συστήματα.

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα εκτός δικτύου είναι ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας που δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται συχνά σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο. Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα εκτός δικτύου χρησιμοποιούνται επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις ως εφεδρική πηγή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Από τι αποτελούνται τα αυτόνομαφωτοβολταικά;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα εκτός δικτύου συνήθως αποτελούνται από ηλιακούς συλλέκτες, μπαταρίες και έναν μετατροπέα. Τα ηλιακά πάνελ συλλέγουν το ηλιακό φως και το μετατρέπουν σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι μπαταρίες αποθηκεύουν την ηλεκτρική ενέργεια ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν χρειάζεται. Ο μετατροπέας μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια από τις μπαταρίες σε εναλλασσόμενο ρεύμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία συσκευών και φώτων.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων:

1. Συστήματα εκτός δικτύου

2. Συστήματα συνδεδεμένα στο δίκτυο

3. Υβριδικά συστήματα

Πόσο θα εξοικονομήσω στους λογαριασμούς ενέργειας μου;

Η εγκατάσταση ενός ηλιακού συστήματος ολόκληρου του σπιτιού θα σας εξοικονομήσει αναμφίβολα χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας. Ωστόσο, το ποσό που θα εξοικονομήσετε θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος του συστήματός σας και το πόσο ηλιακό φως λαμβάνει η περιοχή σας. Η εγκατάσταση ενός ηλιακού συστήματος ολόκληρου του σπιτιού είναι μια επένδυση και δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, εάν ζείτε σε μια ηλιόλουστη περιοχή που χρησιμοποιεί πολλή ηλεκτρική ενέργεια, μπορεί να αξίζει πολύ το αρχικό κόστος. Εάν σχεδιάζετε να μείνετε στο σημερινό σας σπίτι για τουλάχιστον πέντε χρόνια, η προσθήκη ενός ηλιακού συστήματος μπορεί να είναι μια σοφή επιλογή για εσάς

Πόσο σημαντικά είναι τα αυτόνομα Φ/Β συσυτήματα ;

Τα αυτόνομα ηλιακά φωτοβολταϊκά συστήματα είναι απολύτως απαραίτητο για όποιον θέλει να είναι προετοιμασμένος για οτιδήποτε. Είτε θέλετε να είστε πλήρως αυτάρκεις είτε απλά θέλετε να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ένα αυτόνομο ηλιακό φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ο καλύτερος τρόπος.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ύπαρξη ενός αυτόνομου ηλιακού συστήματος, όπως η μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, η εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς ενέργειας και η αύξηση της αξίας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα ηλιακά συστήματα μπορούν επίσης να παρέχουν εφεδρική ισχύ κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.

Συμπεράσματα :

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν ενέργεια και ηλεκτρισμό χωρίς την σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ. Έτσι μπορείτε να χαρείτε τις ανέσεις που μας προσφέρει στη ζωή μας η ηλεκτρική ενέργεια χωρίς μηνιαία πάγια έξοδα χάρη στην δωρεάν ενέργεια του ήλιου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σκεφτείτε ένα αυτόνομο ηλιακό φωτοβολταϊκό σύστημα, ακόμα κι αν δεν είστε εντελώς εκτός δικτύου. Είναι αξιόπιστα, αποδοτικά και μπορούν να σας παρέχουν ρεύμα ακόμα και όταν το δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας.

Με ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα, θα μπορείτε να τροφοδοτείτε το σπίτι σας με ρεύμα για τα επόμενα χρόνια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αυξανόμενο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας.

Βρείτε όλες τις προσφορές για αυτόνομα Φ/Β συστήματα στο eshop μας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και σε αυτόνομα φωτοβολταικά 10 KWH.

 

 

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH - Photovoltaic-Energy-Greece,ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH, Αγοράστε αύτομα Φ/Β, εξοικονόμηση χρημάτων, χωρίς σύνδεση στην ΔΕΗ, τιμές, προσφορές

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH - Photovoltaic-Energy-Greece

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 10KWH, Αγοράστε αύτομα Φ/Β, εξοικονόμηση χρημάτων, χωρίς σύνδεση στην ΔΕΗ, τιμές, προσφορές