ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12V εώς 1.4KWH

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12V εώς 1.4KWH

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12V εώς 1.4KWH :

Η χρήση της ηλιακής ενέργειας είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς τους περβάλλον τρόπους παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας και τα φωτοβολταϊκά πάνελ είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοποίηση αυτής της καθαρής πηγής ενέργειας. Οι ηλιακοί συλλέκτες μπορούν να εγκατασταθούν σε κατοικίες ή μεγάλα εμπορικά κτίρια, αλλά η αυξανόμενη δημοτικότητά τους σημαίνει ότι συχνά σε αυτόνομα συστήματα ηλιακής ενέργειας όπου παράγουν ηλεκτρική ενέργεια για ένα μόνο κτίριο. Το γεγονός ότι τα ηλιακά πάνελ τοποθετούνται συχνά στο άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάνει πολύ ελκυστικούς στόχους για τους εγκληματίες.

Είναι να προστατεύσετε την επένδυσή σας σε αυτά τα σημαντικά ηλιακά πάνελ φροντίζοντας να λάβετε τα σωστά μέτρα για να προστατέψετε από ζημιές και κλοπές. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσετε ότι το ηλιακό σας σύστημα θα παραμείνει ανέπαφο, θα λειτουργήσει και ένα βήμα μπροστά από τις εγκληματίες που θέλουν να κλέψουν.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12V εώς 1.4KWH, προσφορές, αγορά, κόστος, τιμή
ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12V εώς 1.4KWH, προσφορές, αγορά, κόστος, τιμή

Τι είναι ένα φωτοβολταϊκό ηλιακό πάνελ;

Όταν εφευρέθηκαν το 1954, ακριβώς και αναποτελεσματικά, αλλά οι βελτιώσεις ήταν στο σχεδιασμό έχουν κάνει τα σημερινά ηλιακά πάντα πολύ πιο αποτελεσματικά και οικονομικά. Πάνω από το 90% των κυψελών είναι κατασκευασμένα από κρυστάλλους πυριτίου – γι’ αυτό ονομάζονται επίσης “ηλιακά πάνελ πυριτίου”. Μετατρέπουν το ηλιακό φως απευθείας σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτά τα πάντα και για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι, σε επιχειρήσεις, ακόμη και σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας.

Σύμφωνα με μια μελέτηπου διεξήχθη από την Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας και το Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Berkeley, αυτά τα σπίτια του κοινού 14-45% λιγότερη ενέργεια κάθε χρόνο. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι υπεραρκετό για να αντισταθμίσει το κόστος εγκατάστασης ηλιακών συλλεκτών. Η εξοικονόμηση είναι ακόμη πιο σημαντική αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει η παραγωγή από ορυκτά καύσιμα. Στην ίδια μελέτη, διαπίστωσαν ότι τα ηλιακά πάνελ μείωσαν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 10-15%. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ορυκτά καύσιμα είναι η κύρια αιτία της κλιματικής αλλαγής. Μειώνουν το διοξείδιο του περιβάλλοντος στην ατμόσφαιρα και το ξαναβάζουν στον αέρα μας. Η ηλιακή ενέργεια είναι ένα μικρό βήμα για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον αντίκτυπο της ηλιακής ενέργειας στο περιβάλλον.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12V εώς 1.4KWH

Τα 12V φωτοβολταϊκά συστήματα που είναι μικρότερα των 1.4 KWh έχουν πολύ μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα, και διάρκεια ζωής. Με λίγες απαιτήσεις συντήρησης μπορούμε να πετύχουμε ενεργειακή αυτονομία και χαμηλούς λογαριασμούς από την ΔΕΗ. Τα 12V μικρά αυτόνομα φωτοβολταϊκά (φωτοβολταϊκά εώς και 1.4KWh) αποτελούν μία αξιόλογη κατηγορία μικρών αυτόνομων συστημάτων που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό είτε πρόκειται να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του για το σκάφος, το τροχόσπιτο, το εξοχικό, την αποθήκη του ή την αποθήκη του. μόνιμη κατοικία.

Στα 12V φωτοβολταϊκά συστήματα η παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από τα φωτοβολταϊκά πάνελς που χρησιμοποιούν την ηλιακή ακτινοβολία και με τη βοήθεια ενός ρυθμιστή φόρτισης (controller) αποθηκεύεται στις μπαταρίες. Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας καθορίζεται από το σχεδιασμό της και από το πόσο χρησιμοποιείται. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε την ηλιακή ενέργεια με σύνεση και να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία δεν υπερθερμαίνεται στο άμεσο ηλιακό φως.

Οι μπαταρίες των 12 V φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι ιδιαίτερα σημαντικές διότι σε περιόδους μη ηλιοφάνειας όπως ένας συννεφιασμένος καιρός ή το σκοτάδι η τροφοδοσία του ηλεκτρικού φορτίου να συνεχίζεται κανονικά. Για τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία-παραγωγή ρεύματος είναι η χρήση μετατροπέα (inverter) ώστε το συνεχές ρεύμα που παράγεται να μετατραπεί σε εναλλασσόμενο, που είναι το ζητούμενο για όλες τις συσκευές καθημερινής χρήσης, όπως φωτισμός, ψυγείο, κουζίνα κ.λπ.

Βρείτε στο eshops μας 12V αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα για συναγερμούς, σκάφη, κότερα, εξοχικές και μόνιμες κατοικίες σε τιμές ευκαιρίας.