ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron :

Όσον αφορά τους ελεγκτές ηλιακής φόρτισης, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν ελεγκτή που είναι συμβατός με την τάση της συστοιχίας ηλιακών πάνελ σας. Δεύτερον, επιλέξτε έναν ελεγκτή με τη σωστή ποσότητα ρεύματος εξόδου για τις ανάγκες σας. Τρίτον, επιλέξτε έναν ελεγκτή που προσφέρει λειτουργίες που είναι σημαντικές για εσάς, όπως αποσύνδεση χαμηλής τάσης ή ενδείξεις LED.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron, τιμές, κριτικές, προσφορές, αγορά
ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron, τιμές, κριτικές, προσφορές, αγορά

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και μοντέλα ρυθμιστών φόρτισης φωτοβολταικουστην αγορά, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν κάνετε μια αγορά. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τους πέντε κορυφαίους ελεγκτές ηλιακής φόρτισης για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Εδώ είναι οι καλύτεροι ελεγκτές ηλιακής φόρτισης στην αγορά .

Οι σύγχρονοι ηλιακοί ρυθμιστές φόρτισης διακρίνονται σε 2 βασικές κατηγορίες.

  • Ρυθμιστές φόρτισης PWM
  • και ρυθμιστές φόρτισης MPPT.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron : 

Η Victron Energy είναι μια εταιρεία με έδρα την Ολλανδία. Κατασκευάζει εξοπλισμός μετατροπής ισχύος από το 1975 και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για την παραγωγή αξιόπιστων μετατροπέων/φορτιστών μπαταριών εκτός δικτύου και μιας μεγάλης γκάμα ποιοτικών, προσιτών ηλιακών ελεγκτών.

Η βιομηχανία συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας της Victron Energy έχει την έδρα της στην Ολλανδία πάνω από 40 χρόνια. Ξεκινώντας με ηλιακούς μετατροπείς εκτός δικτύου,όμως τα τελευταία χρόνια κατασκευάζουν περισσότερους υβριδικούς μετατροπείς για οικιακή και βιομηχανική χρήση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ρυθμιστών φόρτισης των φωτοβολταϊκών συστηματων.

Όταν ο ήλιος λάμπει έντονα, τα ηλιακά πάνελ μπορούν να παράγουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από αυτή που μπορεί να αντέξει η μπαταρία. Εάν συμβεί αυτό, η περίσσεια ηλεκτρικής ενέργειας θα ρέει στην μπαταρία και θα αρχίσει να διασπά τα κύτταρα. Αυτό μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να μειώσει τη συνολική απόδοσή της. Χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή ηλιακού φορτιστή, μπορείτε να αποτρέψετε αυτό να συμβεί.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ρυθμιστών φόρτισης φωτοβολταϊκών είναι ότι μπορούν να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της ισχύος εξόδου του φωτοβολταϊκού σας συστήματος. Ρυθμίζοντας τη φόρτιση της μπαταρίας, μπορούν να διασφαλίσουν ότι είναι πάντα στο βέλτιστο επίπεδο φόρτισης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης του συστήματός σας και να βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τα ηλιακά πάνελ σας.

Πως να υπολογισετε τον ρυθμιστη φορτισης :

Για να υπολογίσετε τον ιδανικό ρυθμιστή φόρτισης φωτοβολταικώνγια το σύστημά σας, σκεφτείτε πρώτα πόσα watt ισχύος θέλετε να αποθηκεύσετε στις μπαταρίες σας. Στη συνέχεια, υπολογίστε τις amp-hours (Ah) ή milliamp-hours (mAh) που χρειάζεστε για το σύστημά σας πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των μπαταριών που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε με τη χωρητικότητά τους (Amp-hours = συνολικά Volts x συνολικά Amps). Τέλος, διαιρέστε τον συνολικό αριθμό βατ με αυτό το αποτέλεσμα – αυτό θα σας δώσει τον μέγιστο αριθμό αμπέρ που μπορεί να είναι με ασφάλεια.

Συμπεράσματα :

Το TheSolar Charger Controller για Φωτοβολταϊκά Συστήματα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση, και θα κάνει μεγάλη διαφορά στο ποσό των χρημάτων που εξοικονομείτε.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ενός τεχνικού εγκατάστασης, μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά εξαρτήματα και να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να φτιάξετε ένα φωτοβολταικό σύστημα υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε ρυθμιστές φόρτισης Vitron PWM των φωτοβολταϊκών εδώ.

 

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron - Photovoltaic-Energy-Greece,ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron,φωτοβολταικά, ελεκτές φόρτισης, κατηγορίες ρυθμιστών, γιατί να επιλέξετε PWM, αγορά, κόστος

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron - Photovoltaic-Energy-Greece

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Victron,φωτοβολταικά, ελεκτές φόρτισης, κατηγορίες ρυθμιστών, γιατί να επιλέξετε PWM, αγορά, κόστος