ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar :

Αν ψάχνετε να εγκαταστήσετε ένα ηλιακό σύστημα στο σπίτι σας, θα χρειαστεί να μάθετε λίγα πράγματα για τους τύπους ρυθμιστών φόρτισης που είναι διαθέσιμοι και τις διαφορές τους. Ο ρυθμιστής φόρτισης είναι μια συσκευή που ρυθμίζει την ποσότητα ισχύος από τα ηλιακά πάνελ. Χρησιμοποιείται για την αποφυγή υπερφόρτισης των μπαταριών σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα με οποιοδήποτε σύστημα ηλιακής ενέργειας που βασίζεται σε μπαταρία.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar, τιμές, κριτικές, προσφορές, αγορά
ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar, τιμές, κριτικές, προσφορές, αγορά

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ελεγκτών φόρτισης, αλλά θα εστιάσουμε στους δυο κύριους τύπους:

  • PWM (Διαμόρφωση πλάτους παλμού)
  • MPPT (Παρακολούθηση σημείου μέγιστης ισχύος)
Ρυθμιστής φόρτισης PWM

Αυτός ο τύπος ρυθμιστή λειτουργεί καλά για συστοιχίες με μία μπαταρία ή μικρά συστήματα όπου έχετε μικρό αριθμό ηλιακών συλλεκτών και μπαταριών συνδεδεμένων σε σειρά. Είναι αρκετά χαμηλό κόστος και είναι εύκολο να εγκατασταθούν, αλλά δεν παρέχουν τόση ανατροφοδότηση σε σχέση με άλλα.

Οι ρυθμιστές φόρτισης PWM (διαμόρφωση πλάτους παλμού) είναι ο πιο κοινός τύπος ρυθμιστή φόρτισης ηλιακής ενέργειας στην αγορά. Είναι συνήθως πιο προσιτά από άλλους τύπους ρυθμιστών φόρτισηςκαι είναι επίσης πολύ αποδοτικοί, καθιστώντας τους μια καλή επιλογή για τις περισσότερες εφαρμογές. Οι ρυθμιστές φόρτισης PWM λειτουργούν ρυθμίζοντας την τάση και το ρεύμα από το ηλιακό πάνελ στην μπαταρία, διασφαλίζοντας ότι η μπαταρία δεν θα καταστραφεί από την υπερφόρτιση.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar :

Η EP Solar ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2007. Μια νέα επιχείρηση τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, παραγωγή και εμπορία ενεργειακών προϊόντων.
Παρέχει προϊόντα όπως ελεγκτές ηλιακής φόρτισης, μετατροπείς εκτός δικτύου, προγράμματα οδήγησης LED και εξειδικευμένα τροφοδοτικά.
Η Solar Energy Point είναι μεταπωλητής εξαρτημάτων για φωτοβολταϊκά συστήματα EP Solar.

Οι Ρυθμιστές Φόρτισης EPSOLAR , εκτός από την υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζονται και από την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή τους. Τα μοντέλα MPPT λειτουργούν με βαθμό απόδοσης που αγγίζει το 98%. Όλα τα μοντέλα EPsolar PWM & MPPT είναι πλήρως παραμετροποιημένα, τα περισσότερα με δυνατότητες καταγραφής των δεδομένων του συστήματος για 12 μήνες και απομακρυσμένου ελέγχου.

Συμπεράσματα :

Οι ρυθμιστές ηλιακής φόρτισης είναι συσκευές που ρυθμίζουν τη ροή της ηλεκτρικής ενέργειας από ένα ηλιακό πάνελ σε μια μπαταρία. Αποτελούν βασικό συστατικό σε οποιοδήποτε σύστημα ηλιακής ενέργειας, καθώς συμβάλλουν στο να διασφαλιστεί ότι οι μπαταρίες δεν θα καταστραφούν από υπερφόρτιση. Οι ρυθμιστές φόρτισης συμβάλλουν επίσης στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του ηλιακού συστήματος ρυθμίζοντας την τάση και το ρεύμα από τα ηλιακά πάνελ. Ο αριθμός των ηλιακών ελεγκτών θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των πανελ που έχετε συνδέσει και από το εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τύπους μπαταριών ή όχι.

Οι ρυθμιστές ηλιακής φόρτισης αποτελούν ουσιαστικό μέρος οποιουδήποτε συστήματος ηλιακής ενέργειας. Χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση της φόρτισης των μπαταριών και για την προστασία των μπαταριών από υπερφόρτιση.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ελεγκτών ηλιακής φόρτισης: PWM και MPPT. Σχετικάμε τους διαφορετικούς τύπους ελεγκτών ηλιακής φόρτισης που διατίθενται στην αγορά, ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει τώρα να κατανοήσετε καλά τους διαφορετικούς τύπους ελεγκτών ηλιακής φόρτισης που διατίθενται στην αγορά. Με αυτή τη γνώση, μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τον τύπο του ρυθμιστή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ανακαλύψτε όλες τις μοναδικές προσφορές μας σε ρυθμιστές φόρτισης EpSolar PWM των φωτοβολταϊκών εδώ.
ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar - Photovoltaic-Energy-Greece,ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar, ρυθμιστές PWM, ελεκτές φόρτισης, τα πλεονεκτήματά τους, αγορά, κόστος, φωτοβολταικά

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar - Photovoltaic-Energy-Greece

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EpSolar, ρυθμιστές PWM, ελεκτές φόρτισης, τα πλεονεκτήματά τους, αγορά, κόστος, φωτοβολταικά