ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos :

Η ηλιακή ενέργεια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας πιο αυτάρκη και βιώσιμο. Το μόνο πρόβλημα με την ηλιακή ενέργεια είναι ότι παράγει ηλεκτρισμό συνεχούς ρεύματος (DC). Το συνεχές ρεύμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέσα οικιακά ηλεκτρονικά είδη, επομένως θα χρειαστείτε μια ειδική συσκευή που μπορεί να μετατρέψει το DC σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ηλιακών ελεγκτών για τα φωτοβολταϊκά σας συστήματα!

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos, τιμές, αγορά, κόστος, προσφορές
ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos, τιμές, αγορά, κόστος, προσφορές
Τι είναι ο ρυθμιστής φόρτισης φωτοβολταϊκού;

Ο ρυθμιστής φόρτισης φωτοβολταϊκού είναι μια συσκευή που ρυθμίζει τη ροή της ηλεκτρικής ενέργειας από ένα ηλιακό πάνελ σε μια μπαταρία ή άλλο φορτίο. Αποτελεί σημαντικό στοιχείο σε κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα, καθώς βοηθά στην αποφυγή υπερφόρτισης των μπαταριών και προστατεύει από υπερτάσεις ρεύματος.

Ένας ελεγκτής ηλιακής φόρτισης PWM χρησιμοποιεί διαμόρφωση πλάτους παλμού για τη διαχείριση της τάσης που εισέρχεται από τα ηλιακά πάνελ. Είναι ένας λιγότερο ακριβός ελεγκτής που μετατρέπει το συνεχές ρεύμα (DC) που έρχεται από τον πίνακα σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) και στη συνέχεια ρυθμίζει αυτό το AC σε μια σταθερή τάση. Ένας ελεγκτής MPPT, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από τις δυνατότητες των πάνελ σας. Ένας μετατροπέας MPPT λαμβάνει είσοδο DC απευθείας από τα ηλιακά πάνελ και τη βελτιστοποιεί για τη μέγιστη απόδοση κάθε μεμονωμένου πάνελ.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι ρυθμιστών φόρτισης φωτοβολταϊκών;

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι ρυθμιστών φόρτισης φωτοβολταϊκών: MPPT, PWM και υβριδικο.

Οι υβριδικοί ελεγκτές ηλιακών φορτιστών είναι ένας συνδυασμός τεχνολογίας MPPT και PWM και προσφέρουν καλή ισορροπία απόδοσης και οικονομικής τιμής.

Οι ελεγκτές ηλιακών φορτιστών PWM είναι λιγότερο αποδοτικοί αλλά πιο οικονομικοί και χρησιμοποιούνται συχνά σε μικρότερα φωτοβολταϊκά συστήματα.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ PWM PHOCOS

Η Phocos είναι ένας αποδεδειγμένος παγκόσμιος ηγέτης που τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα μηχανικής και καινοτομίας στις βιομηχανίες ηλιακής ενέργειας. Με γνώμονα το πάθος για λύσεις εκτός δικτύου, η Phocos ιδρύθηκε το 2000. Αμέσως όμως κέρδισε τη φήμη βρίσκοντας ενεργειακές λύσεις υψηλής ποιότητας.

Οι λύσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αξιόπιστη ενεργειακή πρόσβαση σε άτομα χωρίς ηλεκτρικό δίκτυο. Η Phocos νοιάζεται για τα άτομα και τις κοινότητες που υποστηρίζουν τα προϊόντα της, επειδή οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη ενέργεια, οι ζωές τους αλλάζουν προς το καλύτερο.

Πώς επιλέγω τον σωστό ρυθμιστή φόρτισης φωτοβολταικών;.

Όταν επιλέγετε έναν ελεγκτή ηλιακού φορτιστή, θα πρέπει να εξετάσετε τρεις κύριους παράγοντες: την τάση της μπαταρίας, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και το ρεύμα φόρτισης.

Συμπεράσματα :

Οι ελεγκτές ηλιακών φορτιστών είναι συσκευές που ρυθμίζουν τη φόρτιση μιας ηλιακής μπαταρίας. Αποτρέπουν την υπερφόρτιση της μπαταρίας από τα ηλιακά πάνελ και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της ισχύος εξόδου του ηλιακού συστήματος. Οι ελεγκτές ηλιακών φορτιστών διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και τύπους και υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη χρήση τους σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα (ΦΒ).

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός ρυθμιστή φόρτισης φωτοβολταικώνείναι ότι βοηθά στην προστασία της μπαταρίας από ζημιά από υπερφόρτιση. Όταν ο ήλιος λάμπει έντονα, τα ηλιακά πάνελ μπορούν να παράγουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από αυτή που μπορεί να αντέξει η μπαταρία.

Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε ρυθμιστές φόρτισης Phocos PWM φωτοβολταϊκών εδώ. 

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos - Photovoltaic-Energy-Greece,ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos, συνεχές ρεύμα, ελεκτές φόρτισης PWM, για φωτοβολταικά, τα πλεονεκτήματά τους, αγορά, κόστος,

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos - Photovoltaic-Energy-Greece

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ Phocos, συνεχές ρεύμα, ελεκτές φόρτισης PWM, για φωτοβολταικά, τα πλεονεκτήματά τους, αγορά, κόστος,